۰۲۱۴۳۶۷۴۳۰۰

ویزای تایلند

ویزای تایلند

ویزای تایلند

 

قیمت ویزا تایلند

ویزا توریستی تایلند

 

نوع ویزا  

 

ویزای توریستی تایلند

 

 

اعتبار ویزای تایلند

 

58 روز

 

 

مدارک مورد نیاز ویزا تایلند

 

اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار

یک قطعه عکس جدید غیر از عکس پاسپورت  ( رنگی ، زمینه سفید ، بدون عینک )

کپی شناسنامه

کپی کارت ملی

پرینت حساب بانکی با موجودی حداقل 3 میلیون و با مُهر بانک

 

 

زمان صدور ویزا 

 

3 روز کاری

 

 

قیمت ویزا تایلند 

 

ویزا با بلیط یا هتل :   250.000 تومان

ویزا بدون بلیط یا هتل : 300.000 تومان

 

 

توجه :

با وجود این که شما با ویزای تایلند 58 روز میتوانید در این کشور اقامت داشته باشید اما باید توجه داشته باشید که این مدت اعتبار تنها با 1 بار ورود به خاک تایلند امکان پذیر است و اگر حتی بعد از 1 روز اقامت ار مرز تایلند خارج شوید برای ورود مجدد به ویزای جدید نیاز خواهید داشت

 

مسافرانی که برای ویزا اقدام میکنند حتما باید در ایران حضور داشته باشند . اگر در خارج از کشور اقامت دارید نمیتوانید پاسپورت خود را ارسال کنید تا برای ویزا اقدام شود .

 

 

برای دریافت ویزا تایلند و یا تور تایلند با مشاورین ما تماس حاصل فرمایید 


جهت کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در ارتباط باشید

خط ویژه : ۰۲۱۴۳۶۷۴۳۰۰

امتیاز به مطالب
×
همین حالا تماس بگیرید