۰۲۱۴۳۶۷۴۳۰۰

ویزای 1 ماهه انفرادی چین

ویزای 1 ماهه انفرادی چین

ویزای 1 ماهه انفرادی چین

 

لیبل ویزای چین

نمونه ویزای چین

 

 

نوع ویزا  

انفرادي عادي

انفرادي فوری

 

 

اعتبار ویزای چین

 

1 ماه

 

 

مدارک مورد نیاز ویزای چین

 

اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار

دو قطعه عکس جدید 6×4  ( رنگی ، زمینه سفید ، بدون عینک )

گواهی تمکن مالی به لاتین با حداقل 40 میلیون تومان و با مُهر برجسته بانک

بیمه مسافرتی

 

 

زمان صدور ویزا 

 

ویزای عادی 7 روز کاری

ویزای فوری 5 روز کاری

 

قیمت ویزا تایلند 

 

قیمت ویزای عادی انفرادی چین  115 دلار

قیمت ویزای فوری انفرادی چین 145 دلار

 

 

توجه :

با وجود این که شما با ویزای چین 1 ماه میتوانید در این کشور اقامت داشته باشید اما باید توجه داشته باشید که این مدت اعتبار تنها با 1 بار ورود به خاک چین امکان پذیر است و اگر حتی بعد از 1 روز اقامت ار مرز چین خارج شوید برای ورود مجدد به ویزای جدید نیاز خواهید داشت

 

مسافرانی که برای ویزا اقدام میکنند حتما باید در ایران حضور داشته باشند . اگر در خارج از کشور اقامت دارید نمیتوانید پاسپورت خود را ارسال کنید تا برای ویزا اقدام شود .

 

 

برای دریافت ویزا چین و یا تور چین با مشاورین ما تماس حاصل فرمایید 


جهت کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در ارتباط باشید

خط ویژه : ۰۲۱۴۳۶۷۴۳۰۰

امتیاز به مطالب
×
همین حالا تماس بگیرید